Tana med dype røtter, samisk kultur og urørt natur

Helt nord i Norge finner du et samfunn tuftet på samisk kultur, urørt natur og mennesker som lever i pakt med naturen. 

Når du lukker øynene, puster inn den friske luften og kjenner kroppen slapper av er du kommet til Tana og Varanger. Her finner du historie som går 10.000 år tilbake i tid og fremdeles lever menneskene her i et med naturen. 

Du tror kanskje at vi lever i mørket så langt opp mot nord, men det er her det magiske lyset oppstår i mørketiden. Det er her hos oss midnattsolen skaper en uforglemmelig natt, og det er her du får oppleve et nordlys som danser over himmelen og gir deg en følelse av liv. 

Vi i Tana hotell & camping er en familie eid bedrift og fantastisk vertskap er vårt mål. Vi kan tilby både hotell, hytter og camping langs Tana elven. Kurs og konferanser kan holdes på vårt hotell. Vi har 4 konferanserom tilgjengelig på hotellet. Vi ligger midt i Tana Bru med fantastisk beliggenhet ved elva, og tilbyr aktiviteter som fisking både sommer og vinter. I vintersesongen kan du oppleve villmarkscamp på Varangerhalvøya hvor du kan nyte den urørte naturen og stillheten som følger. 

Uansett hva du velger håper vi at du vil trives her hos oss og at du reiser fra oss med fantastiske minner, nye impulser og et smil om munnen. 

 

 

Kjærlig hilsen 

 

Kjetil, Gro-Hilde og resten av familien

 

 

sunny icon sunny icon

Tana Bru

Nedbør mm
VindM/s
sunny icon sunny icon

Sirma

Nedbør mm
VindM/s
sunny icon sunny icon

Vestertana

Nedbør mm
VindM/s
sunny icon sunny icon

Sommervannet

Nedbør mm
VindM/s